APPERTÚRA – Szolgáltatások

Felhő megoldások

Ügyfeleink kívánságaihoz alkalmazkodva, igény szerint vállalkozunk távoli felhő megoldások megvalósítására, kiépítésére és karbantartására.

Felhő megoldások

Az Appertúra kft. a Microsoft a Panda és a Acronis felhős megoldásait forgalmazza.

Már sok partnerünk használja a Microsoft 365 és az Office 365 megoldásokat, valamint az Azure szolgáltatást.
Ezek a nagyvállalati környezetben megszokott biztonságot nyújtják minden felhasználónak.

Mi az Office 365?

Az Office 365 olyan felhőalapú előfizetéses szolgáltatás, amely egyesíti magában a napjaink munkastílusát legjobban szolgáló eszközöket. A kategóriájukban a legjobb appokat (például Excel és Outlook) a OneDrive-hoz és a Microsoft Teamshez hasonló, hatékony felhőszolgáltatásokkal párosítva az Office 365 korlátlan lehetőségeket biztosít a tartalmak létrehozására és megosztására, bármilyen eszközön.
Mi magunk is ezt használjuk 3 éve.

Mi a Microsoft 365?

Tartalmazza az Office-t. Naprakész maradhat, mert mindig a Word, az Excel, a PowerPoint és más appok legfrissebb verzióját használja.
Levelezés és naptár. Az Outlook és az Exchange használatával kapcsolatot tarthat ügyfeleivel és munkatársaival.
Csevegés, hívás és találkozó. A Microsoft Teamsben elérhető csoportos csevegéssel, online értekezletekkel és hívásokkal csapata összehangolhatja a tevékenységeit.
Felhőtárhely. Az 1 TB-os OneDrive-tárterülettel bárhonnan kezelheti a fájljait.

Panda

A Panda a végpont védelemről az Acronis pedig a mentésről gondoskodik.
Panda Adaptive Defense

Az Adaptive Defense védelmet jelent a vállalati hálózatára csatlakozó végpontok, szerverek és laptopok számára, illetve védelmet biztosít azok ellen a blokkoló alkalmazások ellen, amelyek a jellemzőik vagy viselkedésük miatt nem minősülnek ártalmatlannak vagy biztonságosnak.

Panda Endpoint Protection

Az Endpoint Protection központi védelmet biztosít az összes Windows, Mac és Linux munkaállomása számára, beleértve a laptopokat, okostelefonokat és a Leads virtuális rendszereket.

Acronis Backup Cloud

Rendkívül egyszerű és univerzális havidíjas mentési megoldás: adatok, szerverek, alkalmazások mentése biztonságos felhős tárhelyre.

Azure Site Recovery

Az Azure Site Recovery a helyszíni fizikai szerverek, illetve a rajtuk futó virtuális gépek, vagy akár az Azure-beli virtuális szerverek vészhelyreállítását irányítja és felügyeli. Ha valami elromlik, a Microsoft felhőjében gyorsan átveheti a szerepét egy virtuális gép, így nincs szolgáltatás kiesés.

Mivel itt egy bérleti konstrukcióról van szó, a számlázás lehet havi, negyedéves, féléves vagy éves.