APPERTÚRA – Szolgáltatások

Mentési megoldások

Webes konzolról irányítható a felhőben és a helyben tárolt mentések, ahol kezelhetjük a mentési terveket, így csökkentve az IT terhelését. A felület bármilyen eszközről elérhető, ráadásul támogatja az érintőképernyős felületeket.

Acronis

Egységes felület

Egy webes konzolról irányíthatjuk a felhőben és a helyben tárolt mentéseket, és kezelhetjük a mentési terveket, így csökkentve az IT terhelését. A felület bármilyen eszközről elérhető, ráadásul támogatja az érintőképernyős felületeket is.

Bare-metal visszaállítás

A VMware ESXi kiszolgálót (nem csak a virtual machine-t) visszaállíthatjuk ugyanarra vagy majdnem ugyanarra a hardver környezetben, mint amiben eredetileg is volt, és megvédhetjük a teljes infrastruktúrát.

Fizikai, virtuális, felhő, alkalmazások, mobil

Az Acronis Backup a világ első backup szolgáltatása, ami képes az összes alábbi technológia és rendszer védelmére: Windows és Linux szerverek, virtuális Microsoft Hyper-V és VMwar vSphere gépek, felhőben tárolt Office 365 mailboxok, Microsoft Azure virtuális gépek és Amazon EC2 előfordulások, Microsoft Exchange, SQL Server, SharePoint és Active Directory alkalmazások, Windows PC és Mac számítógépek, iPad, iPhone és Android eszközök.

Acronis Instant

Restore Helyreállítás 15 másodperc alatt. A helyreállítási idő csökkentése a fizikai vagy virtuális Windows és Linux rendszerek VMware vagy Hyper-V VM-kénti mentésével. A virtuális tároló emuláción keresztül közvetlenül a mentésről is felmountolhatunk, nem szükséges mozgatni az az adatokat.

Gyors eredmények

A felhő alapú konzolhoz installálás nélkül is hozzáférhetünk, de a helyi telepítéshez se kell több három kattintásnál. Az Acronis Instant Restore-ral nem kell több 15 másodpercnél a helyreállításhoz, a vmFlashbackkel pedig szinte azonnal megtörténik.

Acronis vmFlashback

Alacsonyabb helyreállítási idő és virtuális gépek gyors visszaállítása a VMware/Hyper-V Change Block Tracking technológiával.

Microsoft alkalmazások védelme

Az Acronis Backup képes megvédeni a Microsoft Office 365, az Exchange, az SQL Server, a SharePoint és az Active Directory adatait még a felhőben is. Biztosított az e-mailek, a mappák, a dokumentumok, az adatbázisok és akár teljes rendszerek visszaállítása.

Acronis Universal Restore

Megoldható a workloadok migrálása az egyik rendszerből (P2V, P2C, V2C) a másikba a rendszerbeállítások megfelelő módosításával a célplatformon.

Acronis Cloud Storage

Az Acronis Backup közvetlen hozzáférést biztosít a biztonságos felhőben tárolt mentésekhez. Egyszerűen csak egy Acronis Cloud Storage előfizetést kell vásárolnunk ahhoz, hogy még teljesebb védelemben legyen részünk, és ahhoz hogy még nagyobb biztonságban tudhassuk az adatainkat.

Biztonságos megoldás

Négy különböző titkosítási eljárás közül választhatunk a jelszavas védelem mellé. Az infrastruktúrán belül pedig leszabályozhatjuk az értesítéseket és az e-mailes tájékoztatást.

Veeam

Virtuális környezetek mentése Veeam Backup & Replication megoldással

A Veeam Backup & Replication egy kifejezetten VMware vSphere és Microsoft Hyper-V virtualizációs rendszerekhez fejlesztett mentési és adat helyreállítási megoldás. Lehetővé teszi a teljes virtuális gép, fájlok vagy akár alkalmazásobjektumok visszaállítását ugyanazon képszintű mentésből. Ügyfél szerverre telepített kliensprogram (agent) nélkül működő rendszer, ahol nincs bonyolult mentési infrastruktúra, akár minden mentést azonnal ellenőrizhetünk, és néhány kattintással futtathatunk visszaállítási teszteket.

A Veeam megoldása a biztonsági mentés mellett képes a virtuális gépek képszintű replikációjára is szerverek illetve telephelyek között, LAN és WAN hálózaton egyaránt. Replikálhatjuk az adatot egy telephelyen belül vagy telephelyek között is a magas rendelkezésre állás érdekében vagy a megfelelő katasztrófavédelemhez.

Helyzetek, amelyek esetén megoldást, védelmet nyújt

  • Egyszerű és költséghatékony módszer a helyi (on-site) mentési megoldásának modernizálására és adatai rendelkezésre állásának növelésére
  • Véletlenszerű adatvesztésből vagy szándékos károkozásból származó veszteségek minimalizálása
  • Amennyiben törvényi vagy anyavállalati kötelezettség az adatok biztonságos tárolása