APPERTÚRA – Szolgáltatások

Vírusvédelem és tűzfal megoldások

ESET NOD32 és PANDA szoftverkekkel kínálunk maximális védelmet PC-kre, Laptopokra, hálózatokra.

ESET NOD32

Az ESET NOD32 egy teljes körű biztonsági termék, amely minimális rendszerterhelés mellett kínál maximális védelmet. Korszerű technológiánk a mesterséges intelligencián alapuló elemző algoritmusok segítségével képes kivédeni a vírusok, kémprogramok, trójaiak, férgek, kéretlen reklámprogramok, rootkitek és más károkozók támadását anélkül, hogy visszafogná a rendszer teljesítményét vagy zavarná a számítógép működését.
Internetbiztonság
Az ESET NOD32 gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és adathalász oldalak ellen.
Részletesen testre szabható
Telepítés után azonnal élvezheti a magas szintű védelmet, vagy az átlátható kezelőfelületén több mint 150 részletes beállítása segítségével akár testre is szabhatja a programot.
Könnyebb, gyorsabb
Az egészen kisméretű adatbázis frissítéseknek és a felhő alapú védelemnek köszönhetően az ellenőrzési sebesség még gyorsabb lett. Más vírusvédőkkel ellentétben az ESET NOD32 minimálisan terheli a rendszert, így annak teljesítményére nincs negatív hatással.

Panda

Legfőbb tulajdonságok
– kis rendszerigény
– kifutott operációs rendszerek támogatása, akár Windows XP SP2-től és WindowsServer 2003 SP1-től is futtatható
– rendkívül biztonságos
– könnyen áttekinthető online menedzsment felület
– gyorsan, pár kattintással üzembe helyezhető
– a vírusvédelmen felül, komplett rendszerfelügyeleti megoldást is nyújt
– országos szinten egyedüli magyarnyelvű támogatás
– gyors, egyszerű, biztonságos EDR (Endpoint Detection and Response) technológia a zsarolóvírusok ellen

Vírus védelem
Panda Endpoint Protection / Plus: a vállalatok – akár több telephelyen található – számítógépei (PC, laptop, szerver) teljes körű védelmére kifejlesztett végpontvédelmi megoldás, amelynek segítségével az üzemeltetés egyszerűvé válik a Panda adatközpontjaiban működő központi online kezelőfelületnek köszönhetően, valamint a telepítési és üzemeltetési költségek is csökkennek. A Plus verzió védelmet biztosít az MS Exchange szerverek részére is, valamint lehetővé teszi a kliens oldali URL szűrést.

Panda Adaptive Defense: a 0. napi támadások (mint pl. a zsarolóvírusok) elleni azonnali védelem, amelyeket a konkurens termékek nem, vagy csak késve ismernek fel! Önállóan is megvásárolható, és más gyártók vírusvédelme mellett párhuzamosan használható.
A szolgáltatás az alkalmazott EDR technológiának köszönhetően megakadályozza, hogy káros folyamatok induljanak el a végpontokon.

Panda Adaptive Defense 360: EndpointProtection + Adaptive Defense

Üzemeltetés
Panda Systems Management: egy olyan távmenedzsment rendszer, amivel a számítógépek (asztali, hordozható) és szerverek teljes körű felülvizsgálata és karbantartása elvégezhetővé válik távolról. Windows, macOS, Linux, Android és iOS környezetben. Üzemeltethető web konzolból, valamint Android és iPhone alkalmazás segítségével is. Részei: szoftver és hardver leltár, asset management, remote access, patch management, tiketing rendszer, audit, activity, monitor alert, deployement, mobile device management stb. A rendszer (Agent) automatikusan frissül. Az ügyfelek egy felületen jelennek meg, de létrehozhatók egyedi nézetek. Jogosultsági szintek nagyon komolyan és részletesen beállíthatók. Nem támogatott vagy „end of support” szoftverek kimutatása egyszerűen. Távelérést biztosít az üzemeltetett gépekhez, VNC de RemmotDesktop-al is működik, tudsz parancssort is futtatni. A felhasználóval engedélyeztetni kell a használatot, de az ügyfél tud dolgozni a gépen úgy, hogy a háttérben futtatunk bizonyos alkalmazásokat, de a képernyőt is át lehet venni (picit többet tud, mint a Teamviewer). Akármennyi Adminisztrátor lehet. A munkavégzéseket logolja a rendszer, minden munkavégzéshez adható jegyzet – és ezekből lehet riportokat készíteni. Távolról lehet új programot (pl új böngésző) telepíteni minden gépre – egységesíteni a programokat. Képernyőn megjelenő riasztás, hogy „lépjen ki az adott programból” mert frissítés lesz. Ütemezett feladatok futtatása, részletesen paraméterezhetően. Komoly szűrések („és” „vagy” kapcsolatokkal) hozhatók létre.